TwitterVolg @IDzzCOM op Twitter

Nieuwsoverzicht

13
mei

BUREn-aLERT gevarensymbolen

Ter verduidelijking van de communicatie rondom Buren-Alert hebben we zes gevarensymbolen ontworpen. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden. Woorden die veelal niet worden gelezen. De ontworpen symbolen betreffen de categorieën; bedreiging, geweld, brand, ongeluk, angst en inbraak. Allemaal situaties waarin het prettig is om over Buren-Alert te kunnen beschikken.

Bekijk de verschillende symbolen

23
apr

Nieuw logo Bongers Architecten

Een nieuw verfrissend logo en bijpassende huisstijl ontworpen door Sander Bongers. Het nieuwe logo heeft duidelijk overeenkomst met het oude logo en de vergulde snede is dan ook nog steeds duidelijk aanwezig. Het nieuwe logo oogt direct vertrouwd, is stijlvol en heeft een duidelijk elan.

Bekijk het logo en briefpapier

18
apr

Buren-Alert NIEUWSFLITS - Nieuwsbrief

Twee nieuwsbrieven, een zakelijke en een particuliere nieuwsbrief, gaan de relaties van Buren-Alert per e-mail informeren over de laatste ontwikkelingen van het bedrijf. De nieuwsbrieven met de naam Nieuwsflits bieden een blik achter de schermen, geven praktische veiligheidstips en exclusieve kortingen. Kort, bondig en bekeken vanuit het oogpunt van de lezer, dat is de insteek voor de Nieuwsflits. De nieuwsbrieven sluiten aan bij de internetmarketingcampagne van Buren-Alert. Resultaten worden zorgvuldig gemeten en actief vertaald naar de campagne.

Bekijk de nieuwsbrieven

16
apr

Webteksten online Buitenhuis Villabouw

De voor Buitenhuis Villabouw geschreven webteksten, waarin verschillende woningtypen nader worden omschreven, staan online.

Bekijk de webteksten online:

12
apr

WeBteksten online Facilitair bedrijf binnenmaas

In het kader van zoekmachine optimalisatie, maar ook om bezoekers beter te informeren, is de website van Facilitair Bedrijf Binnenmaas uitgebreid. IDzz Communicatie verzorgde als tekstschrijver de nieuwe online webteksten. Daarnaast realiseerden wij de nieuwe pull-down menustructuur in de header en het bottom menu ter verbetering van de navigatie binnen de site en de vindbaarheid door Google.

Bekijk de webteksten online:

08
apr

Nieuw kortingsoverzicht Buren-Alert

Een compleet nieuw overzicht waarin alle kortingspartners van Buren-Alert overzichtelijk worden weergegeven. IDzz Communicatie dacht mee over de opmaak, indeling en gebruiksvriendelijkheid van het overzicht. Daarnaast zijn de afbeeldingen, zowel voor de kortingspartners als de verschillende categorieën, door ons opgemaakt.

Bekijk het nieuwe kortingsoverzicht online:

3
jan

Overeenkomst Agrohome

Agrohome opereert in een markt die vanwege economische veranderingen enorm onderdruk staat. IDzz Communicatie zal in nauwe samenwerking met diverse grafische mensen een nieuwe huisstijl ontwikkelen, die onderscheidend is en aansluit bij de toekomstvisie van Agrohome. Kenmerkend voor Agrohome is het investeren in mensen in plaats van in papier, iets wat zeker meer vorm zal krijgen in de nieuwe huisstijl.
21
dec

Nieuwe website Facilitair Bedrijf Binnenmaas

De website van Facilitair Bedrijf Binnenmaas is door ons herbouwd en verhuist naar een andere server. Hiermee is een kostenbesparing gerealiseerd van zo’n € 290,- per jaar, zodat deze nieuwe website binnen een jaar is terugverdient. Tegelijkertijd hebben we de nieuwe website geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google, zodat deze beter gevonden zal gaan worden.

Bekijk afbeeldingen van de website:

Bekijk de website online:

6
dec

Busbelettering Volkswagen transporter Prismatic geodesie b.v.

In aansluiting op de nieuwe website van Prismatic geodesie b.v. is ook de bestelbus onderhanden genomen. Deze nieuwe auto is door één van onze partners voorzien van een hoogwaardige reclamefolie, die aansluit bij de rest van de huisstijl. Nu maar hopen op vele veilige kilometers.

Bekijk afbeeldingen van de bestelauto:

6
dec

Fotosessie Buren-Alert

Voor de website van Buren-Alert zijn foto's gemaakt door Fier Fotografie. De foto's zijn door ons vrijstaand gemaakt, zodat deze op elke willekeurige achtergrond zijn te gebruiken.

Bekijk een klein gedeelte van de fotorapportage:

01
nov

Nieuw logo Buren-Alert

Een nieuw logo ontwikkelt in samenwerking met The Right Productions. Het uitroepteken in het beeldmerk vraagt om aandacht en geeft de boodschap opgelet. De rode punt staat centraal en wordt omringt door communicatiegolven die de boodschap initiëren.

Bekijk het logo en briefpapier

28
sep

Nieuwe blog - De week na de Facebook rellen

Vorige week vrijdag heb ik vol afschuw gekeken naar de beelden op tv omtrent de rellen in Haren. Het vijftienjarige meisje, die ik niet met naam en toenaam zal noemen, had haar vrienden voor haar verjaardagviering uitgenodigd via Facebook. Één vinkje vergeten en de uitnodiging verspreide zich als een virus over Facebook.

In deze blog laten we het resultaat zien in cijfers van deze ongelukkige actie en geven we tips om dit te voorkomen. Bovendien gaan we dieper in op de mogelijkheden van Social Media in een Business-to-Business omgeving met het bijbehorende verwachtingspatroon.

Lees onze blog "De week na de Facebook rellen" >>
21
sep

Overeenkomst Buren-Alert

Per direct zal IDzz Communicatie bij Buren-Alert aan de slag gaan als zijnde coördinator van de marketing- en communicatieactiviteiten. Hieronder vallen onder andere het beheer van de website en de Social Media activiteiten. Buren-Alert levert een concrete bijdrage aan het verhogen van de veiligheid thuis en in de woonwijk. "Niet alleen maar praten over veiligheid maar gewoon doen!" Dat is het credo van Cees Leenheer oprichter van Buren-Alert.
17
sep

Nieuwe website Prismatic geodesie B.V. online

De website van Prismatic geodesie B.V., die in samenspraak met IDzz Communicatie door Young Design uit Hardinxveld-Giessendam is ontworpen, staat sinds vandaag online. De site is bedoeld om bezoekers te informeren over de activiteiten en lopende projecten van Prismatic geodesie.

Naast projectbegeleiding heeft IDzz Communicatie de webteksten voor op de site geschreven en het beeldmateriaal verzorgd. Bovendien hebben heeft IDzz Communicatie de Social Media accounts, waaronder Twitter, Facebook en Linkedin aangemaakt.

Bekijk afbeeldingen van de website:

Bekijk de website online:

29
aug

Mondeling akkoord Buren-Alert

Buren-Alert levert een concrete bijdrage aan het verhogen van de veiligheid thuis en in de woonwijk. "Niet alleen maar praten over veiligheid maar gewoon doen!" Dat is het credo van Cees Leenheer oprichter van Buren-Alert.

IDzz Communicatie zal Buren-Alert gaan ondersteunen op gebied van marketing en communicatie om een succesvolle entree van dit unieke product mogelijk te maken.
15
aug

Persbericht Lascare Carrosserie BV

Eduard Bedankt! Na vijftien jaar neemt Eduard Bertens, bij vele bekend als de man met de baard, afscheid van Lascare Carrosserie. Hij zal per 1 september samen met zijn vrouw Henny gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

IDzz Communicatie verzorgde de foto en het persbericht dat vervolgens aan verschillende media is aangeleverd.

Bekijk het aangeleverde persbericht:Bekijk het persbericht in de online media:

15
aug

Persbericht Phitec Systems

NWS agentschap naar Phitec Systems. Phitec Systems introduceert Duits kwaliteit gereedschap van NWS in Nederland. NWS, dat staat voor Nöthen Werkzeuge Solingen, is sinds 1973 gespecialiseerd in de ontwikkeling van gereedschap tangen.

IDzz Communicatie verzorgde het persbericht en heeft de verschillende media overzichtelijk in kaart gebracht. Het persbericht is vervolgens in een persoonlijke e-mail aan de verschillende redacteuren aangeleverd.

Bekijk het aangeleverde persbericht:Bekijk het persbericht in de online media:

09
aug

Fotosessie Prismatic geodesie BV

In vervolg op de fotosessie van 22 juni vandaag aanvullende foto’s gemaakt van met name landmeten. De foto’s zullen gebruikt gaan worden op de website van Prismatic geodesie en in eventuele documentatie.

Bekijk de fotorapportage:

20
jul

Overeenkomst met Bongers Architecten BV

IDzz Communicatie en Bongers Architecten BV zijn een overeenkomst overeengekomen. Achter de schermen zal IDzz Communicatie betrokken zijn bij de opzet en uitvoering van een communicatieplan waarin de kernwaarden van het bedrijf centraal staan.
22
jun

Fotosessie Prismatic geodesie BV

Met Klaas Ooms van Prismatic geodesie zelf in de hoofdrol vandaag een aantal foto’s gerealiseerd ten behoeve van de nieuwe website en eventuele documentatie. Na de fotosessie op een bouwplaats in Barendrecht samen met Klaas Ooms de Hoeksche Waard ingetrokken om een aantal door hem gerealiseerde projecten vast te leggen.

Bekijk de fotorapportage:

22
jun

Overeenkomst met Prismatic geodesie BV

IDzz Communicatie is ingeschakeld met het oog op de nieuwe website van Prismatic Geodesie BV. Wij begeleiden dit project dat wordt uitgevoerd door Young Design uit Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast verzorgen wij voor de website de tekstuele input, het beeldmateriaal, de zoekmachine optimalisatie (SEO) en de inrichting van Social Media waaronder Linkedin, Facebook en Twitter.
20
jun

Persbericht Lascare Carrosserie BV

Sinds 1 juni is Lascare Carrosserie officieel distributeur voor de autoschadeherstel van het Duitse kwaliteitsmerk Wera. Lees het door IDzz Communicatie verzorgde persbericht welke dit nieuws wereldkundig maakte. Het persbericht is verschenen in diverse online en printed media waaronder Aftersales Magazine, vakblad Carrosserie van de Focwa en Autokompas.

Bekijk het aangeleverde persbericht:Bekijk het persbericht in de online media:

05
jun

Nieuwsbrief Lascare verstuurd

Ruim drie jaar lang werden er abonnementskosten betaald voor de software waarmee e-mailnieuwsbrieven verstuurd konden worden. Het resultaat één verzonden nieuwsbrief. Wegens gebrek aan tijd en het niet toekennen van prioriteit is de nieuwsbrief in drie jaar tijd slecht eenmaal verstuurd. Vandaag komt hier definitief verandering in. Niet alleen is de tweede nieuwsbrief een feit. De door ons opgestelde actielijst dwingt ons regelmatig met dit lopende project aan de slag te gaan.

Bekijk de nieuwsbrief online:

31
mei

Nieuwe website online

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk staat de nieuwe website dan toch online. De komende weken zullen we ons bezig houden met de verdere uitbreiding van de website. Houd de website dus goed in de gaten.
02
mei

Eerste Project van start

Ons eerste project is vandaag van start gegaan bij Lascare Carrosserie BV. Het project omvat de update van het totale artikelstambestand, met als voornaamste doel; “meer grip op het basisassortiment”. Wat zijn op basis van cijfers de hardlopers binnen het assortiment? Wat is de optimale minimum / maximum voorraad per artikel? Welke prijsstelling hanteren we op basis van inkoopprijs, transportkosten, douanekosten en voorraadkosten?
01
mei

Eerste werkdag

Vandaag was de eerste werkdag als zelfstandig ondernemer voor IDzz Communicatie. De hele dag op locatie voor Lascare Carrosserie werkzaam geweest.
23
apr

Eerste overeenkomst van opdracht

De eerste overeenkomst van opdracht is vandaag ondertekend door Lascare Carrosserie BV. IDzz Communicatie zal gedurende de periode van tenminste 1 jaar wekelijks werkzaamheden voor Lascare gaan verrichten op het gebied van marketing, communicatie en verkoopondersteuning.
21
feb

Oprichting IDzz Communicatie

De officiële oprichting van IDzz Communicatie is een feit. Vandaag bij de Kamer van Koophandel te Dordrecht de aanvraagformulieren ondertekend en ingediend.
Volg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedinVolg ons op Youtube
© 2012 • IDzz Communicatie • Pieter Zeemanlaan 33 • 3356 BR PAPENDRECHT • Telefoon: 06 506 103 21