loading...


loading...

IDzz Communicatie is een jong bedrijf dat zich volledig richt op het MKB-bedrijf in de Alblasserwaard. Op een praktische en betaalbare manier begeleiden wij de ondernemer met de inzet van marketing- en communicatie. Of het nu gaat om het up-to-date houden van de website, de inzet van social media, het opstellen van een direct mailingbrief, de verzorging van een bedrijfspresentatie, een beursdeelname of een strategisch marketingplan, wij begeleiden u graag.

Praktisch:
Omdat we zelf uit de praktijk afkomstig zijn, weten we als geen ander hoe snel de achturige werkdag aan u voorbij vliegt. Vergaderingen, deadlines, mailtjes wegwerken, netwerken, etc.. Voor de praktische invulling van marketing en communicatie is simpelweg geen of te weinig tijd, terwijl het wel belangrijk is dat uw relaties op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. IDzz Communicatie neemt u graag deze zorg uithanden. Zonder de theorie volledig aan de kant te schuiven zult u merken dat wij op een praktische manier invulling geven aan de begrippen marketing en communicatie, zodat u er bijna geen omkijken meer naar heeft.

Betaalbaar:
Marketing en communicatie kosten geld, maar als u de middelen goed inzet dan leveren ze ook geld op. Om doelen te realiseren en de kosten betaalbaar te houden is een planmatige aanpak en goede begeleiding noodzakelijk. Andere collega’s binnen uw organisatie zijn te druk of hebben niet voldoende kennis en ervaring. Voor het aannemen van een communicatiemedewerker vindt u uw bedrijf nog te klein of het economische klimaat niet juist. IDzz Communicatie biedt met een zeer gunstig uurtarief op basis van een nul urencontract de oplossing. U heeft altijd de beschikking over professionals, zonder dat u te maken heeft met vaste hoge kosten. Doordat wij ons dagelijks bezighouden met zowel marketing als communicatie en continue bijscholen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn we instaat om efficiënt en effectief invulling te geven aan marketing en communicatie binnen uw bedrijf.

Onafhankelijk:
IDzz Communicatie is een onafhankelijk adviesbureau, dat op basis van uw behoefte de schakel vormt tussen u en eventuele andere partijen als ontwerpstudio’s, webdeveloppers, drukkers, enz.. Uw voordeel? Bij ons staat te allen tijde uw algemene bedrijfsdoel centraal. Wij zien er op toe dat communicatie-uitingen in lijn van uw visie efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Met een vernieuwende en kritische kijk op communicatie, vormen de professionals van IDzz een brug tussen het ontstaan van uw IDee en de realisering ervan.

IDzz Communicatie gaat verder waar anderen stoppen! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen.

Volg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedinVolg ons op Youtube
© 2012 • IDzz Communicatie • Pieter Zeemanlaan 33 • 3356 BR PAPENDRECHT • Telefoon: 06 506 103 21