Referenties

Veel bedrijven in het MKB zijn niet of onvoldoende structureel pro-actief bezig met marketing/communicatie. Vaak doet iemand het er (even) bij. Een gemiste kans!

Wij bieden grip op de kosten voor marketing/communicatie en helpen u rendement te halen uit de middelen die we inzetten. U vraagt zich af hoe? Laten we een keer vrijblijvend kennismaken >>

Referentie: Lascare BV - SliedrechtLascare BV

Lascare voorziet de Nederlandse autoschadeherstelbranche van de juiste kennis en apparatuur om zodoende een technisch verantwoord en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel mogelijk te maken.

Onze werkzaamheden

E-mailmarketing, internetmarketing, persberichten, direct mailings, PR, planvorming, foldermateriaal, documentatie, beurzen, presentaties, etc..

Referentie: Buren-Alert BV - DordrechtBuren-Alert BV

Snelle hulp voorkomt persoonlijk leed en materiële schade. Buren-Alert BV streeft ernaar dat iedere burger binnen een minuut op hulp kan rekenen.

Onze werkzaamheden

Internetmarketing, Social Media, planvorming, marktonderzoek, etc..

Referentie: Bongers Architecten BV - Oud-AlblasBonger Architecten BV

Vanuit een historisch pand aan de Dorpsstraat in Oud-Alblas is Bongers Architecten dagelijks werkzaam voor een brede groep opdrachtgevers. Bongers architecten maakt architectuur op maat, die past in de omgeving en waarbij het gebruik en de beleving centraal staan.

Onze werkzaamheden

Planvorming, interne communicatie, marktonderzoek, etc..

Referentie: AgroHome - Groot-AmmersAgroHome

Agrohome makelaars & taxateurs is een makelaarskantoor dat zich naast het gangbare onroerend goed heeft gespecialiseerd in woningen in een landelijke omgeving. Als lid van de NVM heeft Agrohome verstand van zaken. Kenmerkend voor Agrohome is het investeren in mensen i.p.v. in papier. Een huis verkopen of kopen is immers een belangrijke stap in u leven.

Onze werkzaamheden

Ontwikkeling nieuwe huisstijl, website, etc.

Referentie: Goud PrintCenter - AlblasserdamGoud PrintCenter

Goud PrintCenter is het druk- en printbedrijf in de regio Rotterdam. Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De modernste digitale printers verwerken uw digitale bestanden uiterst effectief en zonder kwaliteitsverlies. Laat u positief verrassen en bespaar bovendien op uw drukwerkkosten.

Onze werkzaamheden

Planvorming.

Referentie: Phitec Systems - SliedrechtPhitec Systems

Phitec Systems vertegenwoordigt diverse toonaangevende merken in de ijzerwarengroothandel. Vanuit kennis, techniek, innovatie en kwaliteit, biedt Phitec een professioneel en rendementsvol productaanbod aan de Nederlandse vakhandel, retail en doe-het-zelf markten."

Onze werkzaamheden

Website, presentatie, planvorming, foldermateriaal, etc..

Referentie: Prismatic geodesie BV - Groot-AmmersPrismatic geodesie BV

Juiste maatvoering is de basis voor een succesvol project. Het werkt kostenbesparend, vermindert risico’s en heeft een beter eindresultaat tot gevolg. Prismatic is in staat om probleemoplossend met haar klanten mee te denken en indien nodig een extra helpende hand te bieden.

Onze werkzaamheden

Website, Social Media, busbelettering, fotografie, etc..

Referentie: Facilitair Bedrijf Binnenmaas - NumansdorpFacilitair bedrijf binnenmaas

Een schoon kantoor, dat werkt wel zo fijn voor u en uw personeel. En heeft u een winkel? Dan worden uw klanten blij als het er opgeruimd en schoon is. Bij FBB bent u voor al uw schoonmaakwerkzaamheden aan het juiste adres.

Onze werkzaamheden

Website, etc..

Referentie: Buitenhuis Villabouw - Oud-AlblasBuitenhuis Villabouw

Buitenhuis Villabouw brengt uw droomhuis binnen handbereik. In samenwerking met gerenommeerde bedrijven uit de bouwwereld verzorgt het bedrijf complete bouwplannen van idee tot realisatie. Op zoek naar een geschikte bouwkavel? Buitenhuis Villabouw weet, dankzij goede contacten met gemeenten en ontwikkelaars, welke kavels beschikbaar zijn.

Onze werkzaamheden

Internetmarketing, schrijven webteksten (woningtypen)

Volg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedinVolg ons op Youtube
© 2012 • IDzz Communicatie • Pieter Zeemanlaan 33 • 3356 BR PAPENDRECHT • Telefoon: 06 506 103 21